vineri, 21 noiembrie 2014

Regele Mihai l-a cinstit la Palat pe bolșevicul Petru Lucinski

În seara de 20 noiembrie, în Sala Regilor din Palatul Elisabeta,  regele Mihai i-a înmânat lui Lech Walesa, fostul președinte al Poloniei, Ordinul "Coroana României" în Grad de Mare Cruce, pentru "inegalabila contribuție" a acestuia la căderea comunismului din Europa.
Perfect!
Dar la eveniment au participat 12 foști șefi de stat din Europa Centrală si de Est: Lech Walesa, presedinte al Poloniei in perioada 1990-1995, Emil Constantinescu, președinte al României in perioada 1996-2000, Petar Stoyanov, presedinte al Bulgariei in perioada 1997-2002, Stanislav Shushkevich, presedinte al Belarus in perioada 1991-1994, Sali Berisha, presedinte al Albaniei in perioada 1992-1997, Petru Lucinschi, presedinte al Republici Moldova in perioada 1996-2001, Rexhep Meidani, presedinte al Albaniei in perioada 1997-2002, Rudolf Schuster, presedinte al Slovaciei in perioada 1999-2004, Boris Tadic, presedinte al Serbiei in perioada 2004-2012, Viktor Iușcenko, presedinte al Ucrainei in perioada 2005-2010, Leonid Kucima, presedinte al Ucrainei in perioada 1994-1999, Valdis Zatlers, presedinte al Letoniei in perioada 2007-2011, precum si Hans-Gert Pöttering, presedintele Parlamentului European intre 2007 si 2009.
Ce-are a face însă bolșevicul Petru Lucinski cu subminarea comunismului din Europa? Nu cred că regele l-a invitat acolo pe cel care, pe când era prim-secretar al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice, a interzis cartea de limbă română din Basarabia. Din cauza lui, zeci de intelectuali basarabeni au ajuns în Siberia sau au fost dați afară din învățământul superior pentru... „naționalism moldovenesc”. Casa Regală pretinde că este echivalentul luptei anticomuniste. Și atunci cum de l-a invitat pe acest individ acolo?
O explicație există întotdeauna.
Printre invitați, s-a aflat și... Emil Constantinescu, cel care i-a dat lui Petru Lucinski Ordinul Steaua României. Pentru aceleași fapte anticomuniste, tovarăși! Tot acolo, a venit și Leonid Kucima, cu care anticomunistul Emil Constantinescu a semnat tratatul cu Ucraina, cel mai rușinos document pe care l-ar fi acceptat vreodată vreun șef de stat pe timp de pace. La rândul lui, Leonid Kucima l-a invitat pe Emil Constantinescu, pe când Țapu nu mai era președinte, și i/a dat cea mai înaltă distincție a Ucrainei.
Sigur că nu putea fi invitat acolo președintele Traian Băsescu fiindcă a amintit ăn casa spânzuratului de martiriul Mareșalului Ion Antonescu și de trădarea regelui, prea tânăr atunci ca să priceapă că Mocsony-Stîrcea era agent NKVD, la fel ca Emil Bodnăraș...
Și asta este tot istorie, Majestate!...

luni, 17 noiembrie 2014

Orgasmu electoral a trecut. După băgarea deștelor, vine cafteala în partid


Klaus Iohannis trebuie suspendat!

Românii au învins impostura și netrebnicia.
După 25 de ani de la revolta din 1989, ei au ieșit din nou pentru un drept elementar, călcat în picioare de mafia roșie: votul. Victoraș Ponta ne-a făcut de râs în toată lumea. Englezii, francezii, spaniolii, italienii nu pricepeau ce fac atâția români la coadă pe ploaie. Dar noi știam, aveam exercițiul cozii la... tacâmuri. „Ați creat un monstru, le-a spus Ion Iliescu lui Victor Ponta și lui Liviu Dragnea. V-ați depărtat de popor. Dacă nu câștigați alegerile, partidul se va pulveriza!”
Și gura aurită i-a fost.
Mai este doar o chestiune de timp. Vanghelie va da atacul final în noaptea cuțitelor roșii. 
După ce i-a cântat „Vrednic este!” evanghelistului Dragnea, Prea Fericitul Daniel a admis că și un străin „poate lucra pentru neamul românesc”. Era pe la a treia cântare a cocoșului: venea seara și se lăsa negura...
Și se lasă rău.
Neamțul e fată mare, nu discută nici cu Traian Băsescu. „Eu vreau să fiu președintele românilor!” Deci, fără partide. Nici Carol I nu prea discuta cu politicienii români. Le dădea câte un deget când veneau pe la el. Doar Petre Carp se bucura de un favor regal: lui îi întindea trei degete.
Se lasă rău negura pentru că neamțu vrea muncă și rigoare germană. El chiar vrea să ne demonstreze că se poate.
E clar, trebuie să-l suspendăm...

vineri, 7 noiembrie 2014

Cea mai subtilă formă de fraudare a alegerilor

Fraudarea alegerilor începe din timp.

Se dau spectacole, pomeni publice, unde este pomenit numele binefăcătorului care va fi beneficiarul votului.
Forma clasică este cunoscută de toată lumea și e primitivă:
- nu contează cine votează, important e cine numără voturile / apud Stalin. Până în prezent, profesorii au fost folosiți la asemenea „munci” în fiecare școală. Începând din anul 1990, profesorii și învățătorii votau, alături de alți membri ai comisiei, într-o sală vecină, iar femeile de serviciu băgau voturile cetățenilor în sobe și le dădeau foc. O anchetă simplă printre femeile de serviciu, „active” și pensionare, ar fi foarte instructivă...
Iată de ce profesorii răspundeau „PREZENT” la parangheliile organizate de unul ca Vanghelie, cu fasole și icre de Manciuria;
- micu și berea cu diverse ocazii;
- găleata sau cizmele de cauciuc;
- puiul congelat sau ulei, zahăr, orez...;
- pătura sau pantofii
- făină de la Comisia Europană, dar cu ștampila PSD sau a Guvernului etc.

Forma administrativă:
- Ascultă comanda la mine: știți cu cine votați...
- Pune. bre mamaie, ștampila ici/șa!
- Vă dau afară pe toți dacă nu iese: el a semnat contractele pentru firma noastră etc.

Votul multiplu
Aici se folosesc de regulă țigani, șomeri și bătrâni.
Poate fi vot cu propriul buletin sau cu CNP-ul altcuiva de care știm că e plecat din țară, nu vine sau a murit, deci sigur nu votează el, așa că votăm noi.
Turismul și votul cu CNP/urile altora. Se folosesc autobuze și microbuze.

Votul suveică sau numai ultima șpagă mai contează

Este cel mai greu de depistat și îmbracă forme de manifestare mafiotă.
Un șef al mafiei locale vine la viitorul beneficiar al votului fraudat, de la care primește o parte din bani. (De exemplu, pentru a mișca un milion de proști, mafia a cheltuit în primul tur 20.000 de euro maxim. O nimica toată! A primit fiecare fraier câte 100 de lei, ca în ultimul discurs-blestem al lui Ceaușescu: Vă mai dau o sută dă lei!).
Șeful mafiei plătește o șpagă la tipografie pentru a obține, de exemplu, 1000 de buletine de vot. Ștampila VOTAT poate fi făcută pe bandă rulantă oriunde în țară. Șeful mafiei se folosește, de regulă, de țigani, dar există și destui români care își transformă casele în „cuiburi mafiote”. Se folosesc automobile pentru a nu bate la ochi. Fetele își sună fraierii să vină la adresa X cu buletinul de identitate. O mașină duce 4-5 fraieri la adresa respectivă. Acolo, fiecare fraier primește un buletin de vot gata ștampilat pe numele candidatului pentru care s-a dat un avans pentru șpagă. Fraierul pune cu grijă votul gata ștampilat în buzunar, în poșetă etc. Merge la secția de vot, ia buletinul de vot și ștampila, apoi intră în cabină. Acolo scoate votul ștampilat și pune în loc votul neștampilat. Iese din cabină și pune în urnă votul ștampilat de mafie. Iese și mașina îl duce iar la adresa X unde predă votul neștampilat de la secția de votare și primește în schimb 100 de lei. Mafia ștampilează votul primit și îl dă altui fraier să procedeze la fel. După alegeri, șeful mafiei primește restul banilor.
Această procedură strict autentică este tot mai folosită începând din anul 2000 și pare o metodă infailibilă de prostire a majorității care votează din convingere, crezând că ar mai putea schimba ceva.
Cunosc cazuri concrete, dar aștept cu interes să văd ce fac organele de drept sau în drept...

miercuri, 5 noiembrie 2014

Tribunu. Un leu care moare la picioarele lui Ponta. Jegărit

Păcat de cultura acestui om...
Câtă nevoie am avea de un naționalism curat în Parlamentgul României, unde toți se laudă că i-a slobozit Dumnezeu cu hârzobul spre centru. De aceea, pentru ei, problemele grave ale românilor contează numai la alegeri. Restul este tranzacție, aranjament bizantin. Pământul se vinde străinilor și satele mor. Conaționalii noștri spală moșnegi maniaci prin Italia sau Spania. „Suferința urmașilor”, care era, în viziunea lui Ion Lăncrănjan, lumea comunistă, abia de-acum va urma și mai tragic pentru noi. România se află pe linia frontului cu Asia, avem români în pericol de dispariție, ca etnie, în Ucraina și pe ei îi mănâncă destinul lui Victor Ponta, care este înconjurat de mafie și care vrea cu Rusia. Adică, să întoarcem armele din nou și să pretindem că am fost eroii continentului...
Ce sfârșit trist, domnule Corneliu Vadim Tudor! Eu chiar v-am votat în anul 2000 fiindcă am zis și eu ca baba din satul mamei adoptive a lui Tataie: „Nu votez, maică, nu votez cu Ion Iliescu pentru că mi s-ar usca mâinile...”

marți, 4 noiembrie 2014

Cine îl apără pe Victor Ponta?

Corneliu Vadim Tudor
6 februarie 2013 ·

Mafiotul evreu Viorel Hrebenciuc de ce nu e arestat?

Scandalul Shtern a fost declanşat propriu-zis în ziua de marţi 2.10.2002, cînd acesta a petrecut mai multe ore la sedi-ul Poliţiei Române fiind acuzat de înşelăciune chiar de către partenerii săi israelieni. Cotidianul Evenimentul Zilei relata în 4.10.2002 că „Yoav Shtern a fost reţinut de Poliţie, dar eliberat în urma unor intervenţii la vîrf... Ieri, într-un drept la replică trimis redacţiei noastre, omul de afaceri Corneliu Iacobov a precizat că nu a făcut nici o intervenţie pentru punerea în libertate a lui Yoav Shtern. Potrivit lui Iacobov, RAFO Oneşti, rafinăria pe care o patronează, nu apare în nici o anchetă a poliţiei locale sau LOP.".
Vom vedea însă în continuare de ce au apărut dezminţirile în presa centrală, care anunţa totodată că Shtern a fost eliberat „în urma unor intervenţii la vîrf". Iată filmul evenimentelor.


Corneliu Vadim Tudor
4 noiembrie 2014

„Sunt acuzaţi că voiau să facă o lege a graţierilor. Păi şi eu vreau o astfel de lege, pentru că sunt mulţi închişi pe nedrept! Arestările astea sunt o rușine! Este o rușine arestarea lui Viorel Hrebenciuc. Are defecte, dar are și multe merite”.

Tribunul a semnat un protocol de susținere a lui Victoraș cu... Gabriel Oprea și cu Neculai Onțanu de la UNPR, ca să nu se prindă PSD... Ați priceput? Soarta îi surâde Tribunului din nou. Nu degeaba i-a făcut el monument lui Rabin...
Tribunul a pus cruce naționalismului din România contemporană.
Și câtă nevoie am avea noi de un naționalist autentic în Parlamentul de la București...

Corneliu Vadim Tudor - Odă lui Victor Ponta!


despre viitorul presedinte al Romaniei ..  Victor Ponta --
 
Pamflet scris de C. Vadim Tudor
 
MR. PÎRŢ ŞI CURVA POPII
 
Aţi înnebunit cu toţii?
Aclamaţi un maimuţoi
Nu vedeţi că-i cad chiloţii?
Babette pleacă la război!
Capul mic, de bibilică
Pe un trunchi acromegal
Monstrul, carevasăzică
L-aţi urcat pe piedestal.
Astfel de anomalie
Nu s-a mai văzut pe-aici
Nu e om, e o stafie
Şolduri mari şi umeri mici.
 
Tata-socru, ce idee
A pontat la fundul lui
Nu-i bărbat, dar nici femeie
Face pofta orişicui.
E lasciv ca o vădană
Are mersul legănat.
Cine şi-a făcut pomană?
Curva Popii - şi l-a luat!
Ăştia-s mai urîţi ca dracul
Dar ce aere îşi dau!
Se reped să ia caimacul
Numai pe ecrane stau.
Ea, o boarfă răsuflată
El, un jalnic poponar
Ce familie spurcată
Suportăm, ca proştii, iar!
O pereche răpciugoasă -
Asta-i tot ce-aveţi mai bun?
Şleampăta spălătoreasă
Şi un procuror nebun.
Ţara azi e dirijată
De la Cabinetul 2
Dă funcţii la gaşca toată
Ce-o pupă-n părţile moi.
Zilnic, face şi desface
Miniştri, chiar comisari
(O caută la găoace
Uneori, nişte curvari).
E normal, căci cimpanzeul
N-are puţă, e pe dos
Dacă scoţi din ei tupeul
Rămîne un vid jegos.
Lacomi sînt, pe apucate
Vizite de lucru fac
Taie panglici inventate
Şi anunţă: Cotcodac!
Fac spectacole, prosteşte
Bani publici aruncă-n vînt
Kim Ir Sen se răsuceşte
De oftică, în mormînt.
Într-o ţară ruinată
Asta mai lipsea: dezmăţ
Propagandă deşănţată
Iar pielea vacii e-n băţ.
Ne conduce iar Mafia
O boarfă şi-un eunuc.
Ăştia fac din România
Cel mai ieftin balamuc.
 
Un spectacol de 5 stele?
Mai degrabă de 5 cruci!
Sifilitici cu sechele
Care au în cap doar muci.
 
Flamuri roşii precum focul
Care arde-n iad gudron
Unde este dobitocul
Ce l-a uns pe avorton?
 
Mister Pîrţ şi Curva Popii
Prind curaj, confiscă tot
Strîns uniţi cu interlopii
Sînge proaspăt au pe bot.
Lumea, însă, se cruceşte:
În acea bandă de hoţi
Nimeni, chiar, nu mai gîndeşte?
Ori au căpiat cu toţi!
Nu văd că-s în pielea goală
Noile caricaturi?
Abia ce-am scăpat de-o boală
Şi-avem alte murături.
Nimeni nu le-a pus oglinda
Să îşi vadă, cîteodat'
Cum priveşte porcul - ghinda
Faţa ca un cur pictat?
El mongol, ea bulbucată
El plagiator şi hoţ
Ea - un sex cît o găleată
Şi el - un rahat cu moţ.
Ăsta este viitorul
Promis de aceşti ciumaţi?
Au exasperat poporul
Care i-ar vrea spînzuraţi.
Fraţilor, intraţi în casă
Şi-i ascundeţi pe copii
O pereche sulfuroasă
După voturi va veni.
Două paţachine triste
Imitînd pe Ceauşeşti
Băgaţi nasul în batiste
Ca să nu luaţi boli lumeşti.
Nu credeam că impostura
Naşte monştri-aşa pitici
Un refren le umple gura:
,,Mîndri că sîntem calici!"
 
Corneliu Vadim Tudor
 
Pamflet scris în noaptea de 20 spre 21 septembrie 2014