marți, 4 noiembrie 2014

Cine îl apără pe Victor Ponta?

Corneliu Vadim Tudor
6 februarie 2013 ·

Mafiotul evreu Viorel Hrebenciuc de ce nu e arestat?

Scandalul Shtern a fost declanşat propriu-zis în ziua de marţi 2.10.2002, cînd acesta a petrecut mai multe ore la sedi-ul Poliţiei Române fiind acuzat de înşelăciune chiar de către partenerii săi israelieni. Cotidianul Evenimentul Zilei relata în 4.10.2002 că „Yoav Shtern a fost reţinut de Poliţie, dar eliberat în urma unor intervenţii la vîrf... Ieri, într-un drept la replică trimis redacţiei noastre, omul de afaceri Corneliu Iacobov a precizat că nu a făcut nici o intervenţie pentru punerea în libertate a lui Yoav Shtern. Potrivit lui Iacobov, RAFO Oneşti, rafinăria pe care o patronează, nu apare în nici o anchetă a poliţiei locale sau LOP.".
Vom vedea însă în continuare de ce au apărut dezminţirile în presa centrală, care anunţa totodată că Shtern a fost eliberat „în urma unor intervenţii la vîrf". Iată filmul evenimentelor.


Corneliu Vadim Tudor
4 noiembrie 2014

„Sunt acuzaţi că voiau să facă o lege a graţierilor. Păi şi eu vreau o astfel de lege, pentru că sunt mulţi închişi pe nedrept! Arestările astea sunt o rușine! Este o rușine arestarea lui Viorel Hrebenciuc. Are defecte, dar are și multe merite”.

Tribunul a semnat un protocol de susținere a lui Victoraș cu... Gabriel Oprea și cu Neculai Onțanu de la UNPR, ca să nu se prindă PSD... Ați priceput? Soarta îi surâde Tribunului din nou. Nu degeaba i-a făcut el monument lui Rabin...
Tribunul a pus cruce naționalismului din România contemporană.
Și câtă nevoie am avea noi de un naționalist autentic în Parlamentul de la București...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu